© Powered by SiteSpirit

 
trans_logo.gif

facebook Linkedin
La Pura Vista maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics. Accepteren Weigeren
Klik hier voor meer informatie.

Juli 2015: I love Bonaire

maxresdefault.jpg

Of course we love Bonaire! That's why we share this great video with you!


2 november 2013: Parool

Zaterdag 2 nov. jl. verscheen een mooi artikel in een Nederlandse krant. Bonaire is misschien wel het stilste eiland van de 3, maar we zitten zeker niet stil! Klik hier om het artikel te lezen.

1472853_545287408888688_77672030_n.jpgDen Laman Condomiums - Bonaire
Carib Mall N.V. (bekend van La Pura Vista) neemt per 1 oktober 2013 het management over van De Laman Condimiums. Voor een impressie van dit mooie en intieme dive resort kijk op www.denlaman.com! Binnenkort volgt er natuurlijk meer informatie. Hartelijk groeten, Marco Vermeulen & Debby Rauwers

Zoover Award voor La Pura Vista!
La Pura Vista
is gekozen tot beste hotel van Aruba, Bonaire en Curacao, volgens bezoekers aan de Europese website van Zoover.nl en heeft een Zoover Award 2013 gewonnen.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar presenteert Zoover Holiday Reviews de Zoover Award, Highly Recommended and Recommended geheel volgens de resultaten uit hun database. De consument beslist, de reviews op Zoover bepalen welke accommodatie de Zoover Awards winnen. De Awards worden vervolgens uitgedeeld aan die accommodaties die het beste presteren in het land waar ze gevestigd zijn. Daarom een hartelijk dank aan onze gasten!

logo-zooverawards.png

Laatste nieuws

bea en willem.jpg

Februari 2013
Ook La Pura Vista is trots op het feit dat we een nieuwe koning krijgen en we vieren dit in de periode van 13 april t/m 15 mei 2013. Deze lastminute aanbieding is reeds te boeken.


foto Mac Nichol.jpg

Februari 2013
De carnavalshit 2013 uit Bonaire willen wij graag met jullie delen! Klik op onderstaande link;
http://www.youtube.com/watch?v=lgog5SbhVSI

December 2012 - Januari 2013
La Pura Vista wenst iedereen een vrolijk Kersfeest en de allerbeste wensen voor 2013 toe.
Debby & Marco
Joop & Yvonne
Asinta

14 september 2012
La Pura Vista viert haar 5-jarig bestaan!

April 2012
Deze testimonial willen we u niet onthouden:

Our four stays at La Pura Vista have all been wonderful.  The rooms are super comfortable and the staff is amazingly responsive to the needs of each guest.  Our favorite parts of every day at LPV are breakfast and sunset (which we watch from the second floor of the gazebo).  If only we could stay all year!

Alina and Duncan MacNichol


QL hotels 2012.jpg

Maart 2012
La Pura Vista is wederom trots op haar deelname in de Holland Herald advertentie die in maart 2012 in alle KLM vliegtuigen te vinden is. Global sales!

Klik hier voor een weergave van de Holland Herald in maart 2012. La Pura Vista treft u aan op pagina 22.

Februari 2012

QL jaardag 13 februari 2012
Wederom een geslaagde QL jaardag op 13 februari jongstleden op landgoed Groot Warnsborn. Klik hier voor een korte impressie van de feestelijke dag gefilmd door Misset Horeca. La Pura Vista ook trots partner van QL Hotels op de Antillen!

AKO prijsactie
La Pura Vista verwelkomt Kitty Kout en haar kinderen op het zonnige Bonaire. Kitty is de trotse winnaar van de AKO prijsactie waarbij zij een gratis reis en verblijf op Bonaire aangeboden kreeg. Klik hier voor het persbericht.

Prijswinnaar Duiken in Beeld 2011/2012
La Pura Vista feliciteert Peter de Maagt met het winnen van de reportagewedstrijd 2011 die was uitgeschreven door Duiken in Beeld. Wij heten hem en zijn vriendin natuurlijk alvast heel hartelijk welkom bij La Pura Vista op het zonnige Bonaire. Het wordt van 22 t/m 29 april 2012 zeker een prachtige duikvakantie. Deze actie is in samenwerking met Duiken in Beeld, BON Travel en TCB Europa tot stand gekomen.

Voor het persbericht klik op onderstaande link;
Persbericht reportagewedstrijd 2011

December 2011 - Januari 2012
Vrolijk Kerstfeest & Gelukkig Nieuwjaar!
Debby, Marco, Carla, Asinta
La Pura Vista - Bonaire 

Aanbieding La Pura Vista op Zoover ism Bonaire Fun Travel
Op Zoover scoort La Pura Vista een 9.7! In samenwerking met Bonaire Fun Travel, Bonaire specialist, geldt er in de hele maand december 2011 een speciale aanbieding om bij La Pura Vista op Bonaire te verblijven. Om voor deze aanbieding in aanmerking te komen reserveert u in de maand december 2011 en reist u voor 15 april 2012.
Voor meer informatie klikt u op de volgende link: http://www.zoover.nl/nederlandse-antillen-en-aruba/bonaire/bonaire/la-pura-vista/villa en nadat u de beoordelingen, foto's en filmpjes van La Pura Vista uitgebreid bekeken heeft, klikt u vervolgens op de banner van Bonaire Fun Travel voor de aanbieding.
Wij kijken er naar uit u te verwelkomen bij La Pura Vista!


PA083795.jpg

Oktober 2011
Cor Bakker en Madeline Bell, verblijvend bij La Pura Vista, in een radio interview bij Mega FM Bonaire met Boudewijn Scholts.
Die avond gaven zij een fantastisch concert bij de nieuwe Spice Beach Club, gedeeltelijk gesponsored door La Pura Vista!
September 2011

Profiteer nu van de Wereld Deal weken van KLM!
Met zeer voordelige ticket prijzen naar Bonaire.
Het loont in veel gevallen ook, om eerst naar Curacao te vliegen en vandaar met een binnenlandse vlucht naar Bonaire door te vliegen. Uiteraard zijn wij graag bereid u, bij het boeken van deze vluchten, behulpzaam te zijn.
Klik op:
de Wereld Deal weken van KLM 

Augustus 2011
Cor Bakker in oktober op Bonaire!


Cor piano.jpg
Cor voorstelling.jpg
Cor strand.jpg

In 2010 haalden we Cor Bakker en bassist Charley Angenois en drummer Gerhard Jeltes al met veel succes naar Bonaire. Dit jaar  gaan we dit in oktober herhalen, maar nu gaat ook Madeline Bell mee! Prachtige optredens gegarandeerd! Wilt u dit feest ook meemaken op Bonaire en Curaçao, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen voor u een onweerstaanbaar mooi arrangement voor!


-0510.jpg

April 2011
Renewal of the vows, Brigitte & Marco Cammel

Marco had als verrassing voor Brigitte een paar dagen Bonaire geboekt om hun 20 jarig huwelijk te vieren. Daarnaast had hij bedacht dat het leuk zou zijn elkaar opnieuw het jawoord te geven!
Na aankomst bij La Pura Vista hebben ze eerst van een heerlijke, relaxte middag aan het zwembad genoten. Tegen de avond nam Marco haar mee uit eten voor een chique diner, althans dat dacht Brigitte. En inderdaad, aangekomen bij Harbour Village stond een mooi versierde tafel op het strand gereed,  maar, daarachter ook "ambtsvrouw Ansela" om hen de huwelijksgelofte opnieuw te laten bevestigen. Na de "plechtigheid" met veel gelach en vrolijkheid kwam de bruidstaart en de heerlijk koele champagne! 
Hendrik Wuijts, de fotograaf, heeft daarna een prachtige foto shoot van hen gemaakt bij zonsondergang. Voor een korte videoimpressie van deze bijzondere gebeurtenis klikt u hier. Als perfecte afsluiting van deze dag hebben ze samen van een romantisch drie gangen diner op het strand genoten.

Hun commentaar op deze dag:

         "Geweldig, we zullen dit nooit vergeten".


-0571.jpg
-0529.jpg
-0686.jpgMaart 2011
Verandering van Operations Manager bij La Pura Vista per 1 Maart 2011

Na 3,5 jaar, vol toewijding werken bij La Pura Vista, heeft Raschka besloten om andere uitdagingen buiten La Pura Vista aan te gaan en ook om meer tijd aan haar familie te besteden.
Natuurlijk vinden we het jammer haar te moeten laten gaan, mede omdat ze sinds de start in 2007, voor la Pura Vista en haar gasten gezorgd heeft, als was het haar eigen huis en familie. Tegelijkertijd, verheugt het ons een nieuwe Operations Manager aan u voor te stellen die Raschka's taak gaat overnemen: Carla van Ballegooijen.
We wilen Raschka bedanken voor haar toewijding en inzet en wensen haar het allerbeste voor de toekomst, samen met Genaro, Syphard, Ranoelle and Chabely!
En voor Carla: welkom bij het team van La Pura Vista!

Debby Rauwers & Marco Vermeulen


AA Magazine febr 2011.jpg

Februari 2011

La Pura Vista komt u nu echt over de hele wereld tegen! Zoals eerder gemeld, ligt het glossy magazine J&T van Jonnie en Thérèse Boer (van restaurant de Librije) in heel 2011 in alle World Business Classes van de KLM! Daarin staan een mooi artikel over Bonaire en een paginagrote advertentie van La Pura Vista. Daarnaast worden Bonaire én ook La Pura Vista genoemd in het februari nummer van American Airlines. En daar zijn we erg blij mee!

Bonaire aan de top, door de lezers van Scuba Diving Magazine 2011!

Het eiland Bonaire heeft de top bereikt met vier nr. 1 noteringen die gegeven zijn door de lezers van het Scuba Diving Magazine: en dat is meer dan elke andere bestemming in de Caribbean/Atlantische regio! Zo handhaaft ze haar koninklijke status als top duikbestemming van de wereld. Voor het negende achtereen volgende jaar heeft Bonaire deze eerste plaats gewonnen in dit gerenommeerde duikmagazine! Om het hele artikel te lezen, klikt u: bonaireinsider


rene50.jpg

Surprise Party 50 jaar

Rene werd op 8 januari 50 jaar! Zijn vrouw Claudia vond La Pura Vista de perfecte locatie om voor hem een welverdiende surprise party te organiseren met al zijn vrienden en familie. Rene is geblinddoekt naar La Pura Vista gebracht door Claudia en hun dochter. Een luid 'SURPRISE' bracht hem met beide voeten op de vloer terug... Voor de deur zat een heuse Abraham. De avond werd gevuld met goed eten, drinken en lekkere snacks. De 'Latin Trio' verzorgde live muziek; er werd de hele avond gefeest en gedanst! Zo is 50 worden zo gek nog niet!


LPVON2.jpg

Gelukkig Nieuw Jaar! Het team van La Pura Vista wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2011!
Bij La Pura Vista hebben we het nieuwe jaar goed ingeluid. Na een heerlijke avond vol kleine gerechtjes knalden om 00.00 uur boven in de uitkijktoren de champagne kurken, uiteraard met oliebollen! Ondertussen genoten we van al het vuurwerk over het gehele eiland. Vuurwerkmannen Tim Edelman en onze eigen Marco zorgden vervolgens voor een prachtige vuurwerkshow bij La Pura Vista!

december 2010: de JenT in World Business Class van KLM!
In geheel 2011 ligt het glossy magazine van Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in alle World Business Classes van de KLM! Hiermee willen we Jonnie en Thérèse Boer van harte feliciteren! En natuurlijk zijn wij dubbel trots omdat La Pura Vista ook in dit magazine vermeld staat! Voor meer informatie leest u onderstaand bericht.....


JenT artikel nov 10 Bonaire.jpg

december 2010: artikel in glossy magazine JenT van Jonnie en Thérèse Boer

La Pura Vista wordt in het mooie glossy magazine JenT van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije (één van de twee 3-sterren Michelin in Nederland!) genoemd als een bijzondere plaats om te overnachten op Bonaire. Klik op de afbeelding om het leuke artikel te lezen.

Speciaal voor de JenT lanceren wij in 2011 een 'Wijn en Spijs' arrangement. Een speciaal culinair arrangement met 7 nachten verblijf bij La Pura Vista, inclusief ontbijt en auto.Voor het culinaire aspect bent u tijdens deze week van harte welkom bij zowel bij It Rains Fishes als bij Capriccio voor een heerlijk driegangen diner en een goede wijn. Net zoals Jonnie en Thérèse Boer dat doen als zij op Bonaire verblijven: puur genieten!
Klik hier voor het 'Wijn en Spijs' arrangement


10 okt lammerts.jpg

10 oktober 2010: bruiloft Paulien en Jeremy!

Op 10-10-'10 om 10:10 uur trouwde het eerste bruidspaar bij La Pura Vista in de bijzondere gemeente van Nederland: Bonaire. Paulien en Jeremy hadden Debby van La Pura Vista tot ceremoniemeester benoemd. Samen met Raschka en Asinta heeft zij deze dag tot in de kleinste details geregeld. Met de allernaaste familie en uiteraard de 3 geweldige kinderen verbleven zij bij La Pura Vista. Van daaruit vertrokken zij voor het huwelijk naar Eden Beach. Op het magische tijdstip van 10 minuten over 10 voltrok de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk. Het gelukkige bruidspaar vulde de erg warme dag verder in met een heerlijke high tea en een zeiltochtje met de De Aquaspace, een catamaran met onderwater observatie dek! Ter afsluiting kookte privé-chef Lucille een heerlijk diner op de prachtige locatie van La Pura Vista met de 'one million dollar' view. We wensen Paulien en Jeremy een heel gelukkig huwelijk samen met hun kinderen! En we mogen u laten meegenieten van de prachtige huwelijksfoto's die Hendrik Wuyts van Scubavision voor hen maakte! Klik hier


10 oktober 2010: Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland

De Nederlandse Antillen bestaan niet meer sinds 10 oktober 2010. Bonaire is nu, samen met St. Eustatius en Saba (BES-eilanden), een bijzondere gemeente van Nederland.

Oud-staatssecretaris Ank Bijleveld van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, die menig keer op Bonaire, Saba en Sint Eustatius is geweest om te overleggen over de staatkundige hervormingen, gaf op het podium in het centrum van Kralendijk een speech voor de bevolking.

"Bon bini, welkom bij Nederland", zei Bijleveld. Ook overhandigde zij de eerste twee nieuwe identiteitskaarten aan de gezaghebber en de eilandssecretaris en de gezaghebber kreeg als 'burgemeester' van Bonaire een speciaal gemaakte zilveren ambtsketen. De staatssecretaris kreeg op haar beurt een schilderij van het bestuurskantoor van Bonaire. Met muziek van verschillende bands is tenslotte 10-10-'10 geëindigd en het nieuwe tijdperk ingeluid.


September 2010


klm1.jpg

Het KLM Open: een klassieker
Het KLM Open 2010 is de 91ste editie van het 'Nederlands Internationaal Open Kampioenschap', ook wel Dutch Open genoemd.

Debby Rauwers en Marco Vermeulen waren namens La Pura Vista en Management Connexions aanwezig bij dit mooie toernooi. Ze reikten spontaan een prijs uit tijdens de tombola bij de stand van Quality Lodgings!

Quality Lodgings is dé collectie van kleinschalige en authentieke hotels in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen. Een unieke combinatie van eten, drinken én overnachten. La Pura Vista is enig en uniek lid van deze mooie formule op Bonaire. De verheugde prijswinnaars ontvingen 3 nachten verblijf in het mooie guesthouse op Bonaire!


La Pura Vista en de E-trend...

La Pura Vista doet mee aan de E-trend! Volg ons op Facebook! En wilt u ook de ervaringen van gasten op een onafhankelijke site bekijken. Ga dan naar Tripadvisor en Zoover.


facebook.jpg
zoover.png

tripadvisor.png

En voor een mooie sfeerimpressie met videobeelden van La Pura Vista, klikt u op het volgende logo van Quality Lodging!

QL_logo_black.jpg

turtle zwembad.jpg


Driejarig bestaan La Pura Vista!

Het is alweer drie jaar geleden, dat La Pura Vista op 14 september haar deuren opende en de eerste gasten verwelkomde. Voor deze derde verjaardag hadden we een feestelijk pakket samengesteld met maar liefst 15% korting, een koele fles Prosecco op de kamer en een gratis T-shirt van La Pura Vista!


ambassadeurs.jpg

Juni 2010

Bonaire Ambassadeurs
Thomas en Cheryl Schaffeld komen al 14 jaar naar Bonaire. En daarvan de laatste 4 keer bij La Pura Vista. Ze zijn door het Tourism Corporation Bonaire officieel benoemd tot ambassadeurs van Bonaire! Na hun ontbijt werden ze verrast met deze benoeming en ontvingen ze een certificaat en bronzen medaille uit handen van het Tourism Corporation. Wij feliciteren Thomas en Cheryl met deze benoeming. Het commenteer van de nieuwe ambassadeurs was zeer enthousiast: "Thank you very very much, we are very honored in receiving this wonderful surprise and will definetely go for the silver and the gold medals"


Mei 2010

Trouwen op Bonaire bij La Pura Vista!

Het team van La Pura Vista was erg blij met de gelukkige en tevreden gezichten op de trouwdagen van twee bruidsparen in de maand mei. Deze paren vertrouwden de organisatorische zorgen van hun huwelijk toe aan La Pura Vista! We wensen zowel Marlies en Niek Helmink als Karla en Remco Boeijen alle geluk toe en hopen dat ze met de zonnige start op Bonaire koersen op een lang en gelukkig huwelijk samen! (Zie ook in het 'gastenboek' voor de ervaringen van de bruidsparen en hun gasten).


trouwen bij Bongos.jpg

Huwelijk 16 mei 2010

De genodigden van dit huwelijk verbleven allemaal bij La Pura Vista. Op de huwelijksdag van de ouders van de bruid, 35 jaar geleden, besloot ook dit paar te trouwen. Samen met haar ouders, naaste familie en vrienden werd de dag ter ere van dit jubileum begonnen met een feestelijke champagnebrunch. Daarna werd koers gezet richting Bongos Beach voor het huwelijk van Karla en Remco. Na de huwelijksvoltrekking door mevrouw Irma Cicilia en taart met champagne vertrok het kersverse paar naar La Pura Vista. Raschka stond ze daar al op te wachten met een fris glaasje bubbels en mevrouw Lucille Martijn bereidde vervolgens een aantal heerlijke Caribische gerechtjes voor het gezelschap. Onder de vrolijke muziek van Moogie is daarna tot in de vroege uurtjes gedanst...


foto4.jpg

Huwelijk 5 mei 2010

Op woensdag 5 mei jl traden Marlies en Niek Helmink in het huwelijk! Samen met de naaste familie verbleven zij bij La Pura Vista; de overige genodigden verbleven op verschillende lokaties op Bonaire. Mevrouw Cicilia verbond dit stel op het strand in de echt. Na de trouwceremonie op het witte strand vertrokken ze met de 'Paranda-Bus' naar La Pura Vista waar een welkomstdrankje en heerlijke barbecue wachtte. Naast een DJ voor de spetterende muzikale omlijsting werden de huwelijksgasten nog verrast met een optreden van de lokale band 'Crème de la Crème'!


INSIGHTS 2010 23.jpg

Insights Magazine

More about La Pura Vista in Insights Magazine, April-June 2010: Insights takes an alternative route from everyday in-flight magazines: filled with engaging editorial contents: it offers the reader an exciting and inspiring selection of articles to relax the mind and tickle the spirit.  The passengers/readers profile can be divided into three segments: locals, tourists and business travellers from North and South America, the Caribbean and Europe. The INSIGHTS reader is educated and loyal, choosing to fly again and again with InselAir.


61110120_JAN 10 adv QL holland Herald-1pag.jpg


April 2010:

Wilt u iets meer weten over het ontstaan en vooral het belang van het natuurbeheer op ons mooie eiland? 1 April jl. zond omroep LLink een mooie documentaire uit. Via http://player.omroep.nl/?aflID=10799053 krijgt u goed inzicht in de mooie onderwaterwereld, maar ook de natuur boven de waterspiegel.

Januari/februari 2010:

Vliegt u deze maand naar La Pura Vista? Of misschien toch ergens anders naar toe? Dan kunt u in januari en februari 2010 onze advertentie bewonderen in de Holland Herald op alle KLM vliegtuigen en in de maand februari ook in British Midland.


poster cor bakker BON.jpg

15 Januari 2010:

La Pura Vista heeft samen met Maduro Travel Nederland, Hotel 't Klooster op Curacao en vele lokale partners op Bonaire en Curacao de handen ineen geslagen en het mogelijk gemaakt dat Cor Bakker met bassist Charley Angenois en drummer Gerhard Jeltes naar Bonaire en Curacao zijn gekomen voor een aantal optredens. Daarnaast verzorgen ze voor jonge leerlingen van de muziekschool op Bonaire een masterclass. Een uitgelezen kans voor jonge musici om te leren van een ervaren muzikant! En voor de aanwezige luisteraars is het dé kans om te genieten van de mooie muziek die hij samen met zijn eigen muzikanten en lokale musici ten gehore zal brengen!


foto O&N LPV.jpg


1 januari 2010:

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en vooral zonnig en relaxed 2010 toe!

Bij La Pura Vista zijn we het jaar goed begonnen met 2 nieuwe gecertificeerde Open Water duikers en 2 nieuwe gecertificeerde Advanced Open Water duikers. Uiteraard hebben we dit goed gevierd met alle gasten die aanwezig waren!


articulo turismo bonaire.jpg


Oktober/november 2009:

In het Oktober nummer van het tijdschrift 'Business Venezuela' wordt aandacht geschonken aan de veelzijdigheid van Bonaire. Ook La Pura Vista wordt wederom genoemd en geroemd om de persoonlijke aandacht en service die gasten bij ons ontvangen. Hierover kunt u het artikel nalezen in zowel het Spaans als in het Engels op blz. 4 en 5. Bijgevoegd treft u een alinea aan die op blz. 5 wordt vermeld:

"The island also offers great inns and restaurants for the enjoyment of its visitors. Some of the inns that are worth mentioning and are truly amazing because of their beauty and excellent attention is La Pura Vista, located on a mountaintop with a panoramic, almost 270° view of most of the island, where the sunsets are spectacular. From here, the famous saline pyramids managed by Cargill Corporation can be easily spotted. Pura Vista is managed and hosted by Raschka Anthony Pillen, who makes sure that each guest receives the best possible attention during their stay."


Travel + Leisure Oct 2009.jpg


September/oktober 2009:
In het prestigieuze tijdschrift 'TRAVEL&LEISURE' worden Bonaire en La Pura Vista wederom goed op de kaart gezet! Onder de titel '20 Amazing Places Where The Dollar Still Goes Far' wordt Bonaire geroemd als 1 VAN DE 2 Caribische eilanden waar klasse, een eigen stijl en betaalbaarheid samen gaan. Bonaire wordt er positief uitgelicht door het aanbieden van betaalbare plekken om te verblijven, restaurants, eersteklas duiken, snorkelen en windsurfen. Daarmee is Bonaire 'one of the best spots in the Caribean'. La Pura Vista, It Rains Fishes and Cactus Blue worden geprezen voor hun fabuleuze accommodatie en eten.

TRAVEL&LEISURE wordt gelezen door ontwikkelde en goed-bereisde personen met een sterke voorkeur voor allerlei vrijetijdsbestedingen.


September 2009: reisverslag prijswinnaars Duiken in Beeld. Diana Slijkerman en Frank Albertsma wonnen in februari 2009 de Reportagewedstrijd 2008 die www.DuikeninBeeld.tv samen met het Bonaire Toeristenbureau en Bonaire Fun Travel organiseerde. De hoofdprijs bestond uit een volledig verzorgde reis naar La Pura Vista op Bonaire. Deze maand verscheen hun beloofde reportage over Bonaire op DuikeninBeeld.tv. Voor hun beeldende verslag klikt u op de volgende link: http://www.duikeninbeeld.tv/reizen/index.php?doc=artikel&id=419

La Pura Vista bestaat alweer 2 jaar! 14 september 2009
We zijn alweer jarig en bestaan inmiddels ruim twee jaar. De tijd gaat ook zo snel voorbij met al die fijne en enthousiaste gasten. Ook in het komende jaar zullen we er weer alles aan doen om onze gasten in de watten le leggen.

9 juli 2009; La Pura Vista op site van Henk Bouwman Reizen
Henk Bouwman is freelance journalist en schrijft over reizen en alles wat daarmee samenhangt. Hij is meer dan 20 jaar als reisredacteur in dienst geweest van glossy publieksbladen als Elegance en Residence. Vanaf vandaag is Bonaire toegevoegd aan zijn mooie website met een speciale aanbieding voor La Pura Vista! Klik hier voor het artikel op de site van Henk Bouwman Reizen


img 007.jpg
Juli 2009: La Pura Vista is co-sponsor in de IV Bonaire Tennis Cup in Caracas, Venezuela. Een tennis event dat plaatsvindt in de prestigieuze Izcaragua Country Club op 27 en 28 juni en 4 en 5 juli. Op deze dagen treffen spelers van acht verschillende exclusieve clubs elkaar op de tenniscourt, een totaal van 120 spelers. De spelers kunnen mooie prijzen winnen, waaronder een reis naar Bonaire.  


Nieuw: fotowedstrijd
met super hoofdprijs: kijk in ons nieuwe fotoalbum!

Vermelding voor La Pura Vista in Quality Lodgings Gids 2009!

Om meer mensen op de hoogte te kunnen brengen van het door u zo gewaardeerde La Pura Vista (zie het buitengewoon enthousiasme in het gastenboek!) wordt LPV nu ook vertegenwoordigd in de kwalitatief zeer goed aangeschreven Quality Lodgings gids! 

Quality Lodgings, dé verzameling van kleinschalige kwaliteitshotels in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen presenteerde op maandag 9 februari in Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem haar QL jaargids 2009. Deze 192 pagina's dikke hotelgids is in een oplage van 85.000 exemplaren gedrukt. Dit jaar zijn ook 11 Belgische en 4 Antilliaanse hotels opgenomen. Het eerste exemplaar van de gids werd uitgereikt aan Makkie Mulder, hoofdredacteur van het blad Delicious. Voor nadere informatie kunt u ook kijken op www.qlhotels.nl


foto prijsuitreiking winnaars duikeninbeeld.tv.jpg

Februari 2009: De winnaars van de'Reportagewedstrijd 2008' van www.duikeninbeeld.tv komen naar La Pura Vista!

Diana Slijkerman en Frank Albertsma wonnen met hun reportage 'Welkom in Lembeh (Indonesië), een wereld vol bijzondere ontmoetingen' de Reportagewedstrijd 2008 die www.DuikeninBeeld.tv samen met het Bonaire Toeristenbureau en Bonaire Fun Travel organiseerde.  De prijs, die werd uitgereikt op de Duikvaker beurs 2009, bestaat uit een volledig verzorgde duikreis naar Bonaire.  Daar zullen Diana en Frank verblijven in het luxe, kleinschalige guesthouse La Pura Vista en een grote reportage maken die later dit jaar op www.DuikeninBeeld.tv zal worden gepubliceerd. DuikeninBeeld.tv is een online magazine voor duikers en iedereen die geïnteresseerd is in de onderwaterwereld. De website is 24/7 gratis beschikbaar. Naast informatie vind je op de website verhalen, films en foto's en kun je als bezoeker ook zelf foto's en films plaatsen. http://www.duikeninbeeld.tv


IMG_1991 gesneden.jpg

Januari 2009: La Pura Vista wint Bonhata Award!

In januari jl. won La Pura Vista de Bonhata Award! Bonhata is de 'hotel and tourism association' op Bonaire. Tussen alle gerenommeerde namen op Bonaire mocht LPV deze zeer gewaardeerde award in ontvangst nemen! Precies 1,5 jaar na de start van LPV is dit uiteraard een bijzondere kroon op het werk! Maar bovenal ook voor Raschka en Asinta die het de gasten zo naar hun zin maken dat deze het sprookje van LPV vast aan heel veel vrienden doorfluisteren!

Januari 2009: Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond én relaxed 2009 toe!

Samen met alle gasten en onze familie hebben we bij La Pura Vista Oud & Nieuw gevierd. De avond begon met een luxe barbecue waar Raschka bovendien nog een paar heerlijke typisch Caribische gerechtjes bij gemaakt had.

Om 00.00 uur zijn we met zijn allen naar het verhoogde terras getogen vanaf waar we een adembenemend uitzicht hadden op het vuurwerk van het hele eiland. Door het heldere weer konden we zelfs het vuurwerk van Curacao in kleur bewonderen.

Uiteraard was er om 00.00 uur, volgens Nederlandse traditie, Champagne en Oliebollen!

Gelukkig Nieuwjaar!

Marco, Debby, Raschka en Asinta


uitreiking prijs blad VAKANTIE.jpg

2 december 2008: PRACHTIGE REIS VAN 'ArkeFly en Vakantie': PRIJSWINNAAR NAAR ANTILLEN!

De eerste prijsvraag van Vakantie is een overweldigend succes geworden! Op onze website www.neemvakantie.nl vulden bijna 600 deelnemers 'Willemstad' in als juiste antwoord op de vraag wat de hoofdstad van Curacao is. Het indrukwekkende aantal deelnemers  had ongetwijfeld ook te maken met de prachtige prijs beschikbaar gesteld door Arkefly: 2 vliegtickets naar de Antillen, waarbij de winnaar zelf het eiland mocht kiezen. Die winnaar na loting is dhr. F. Wattimena uit Amsterdam die direct kenbaar maakte op vakantie te willen naar Bonaire, één van de Antilliaanse bestemmingen van Arkefly. Wattimena werd dinsdag 2 december in het zonnetje gezet op het reisbureau van Arke aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Daar verraste ArkeFly en Vakantie hem bovendien met een hotel dat aanvankelijk niet in de prijs was opgenomen. Wattimena verblijft op de Antillen in het prachtige La Pura Vista, een schitterend klein hotel op het eiland, dat gerund wordt door de Nederlandse Debby Rauwers die een kamer beschikbaar stelt voor de prijswinnaar en zijn nog nader te bepalen reisgenoot. Dhr. Wattimena kon deze verrassing vanzelfsprekend bijzonder waarderen en beloofde direct een kaart te sturen, die ArkeFly en Vakantie uiteraard zal publiceren in één van de volgende edities!op de heuvel.jpg

Debby en Marco zijn getrouwd!
In het zonnige Tolox op een mooie locatie boven op een berg hebben Debby en Marco elkaar op 29 september het jawoord gegeven te midden van een goepje familie en vrienden.

DEBBY EN MARCO GAAN TROUWEN!
Op 29 september 2008 trouwen Debby en Marco! Dit heugelijke feit vieren ze in besloten kring samen met zoontje Gabri. Als één van de getuigen van het paar nodig ik u hierbij uit het bruidspaar te feliciteren! Hierbij treft u het adres aan waar u uw eventuele felicitatie naar toe kunt zenden:

Postbus 139 - 5320 AC - Hedel
of: info@lapuravista.com

Wij wensen Debby en Marco een super bruiloft met hun familie en naaste vrienden! En daarnaast uiteraard een bijzonder zonnige toekomst samen!
Louise Niesten


LA PURA VISTA BESTAAT OP 14 SEPTEMBER 2008 ALWEER 1 JAAR!
Wij zijn erg trots dat we kunnen terugkijken op een erg succesvol eerste jaar, met erg leuke gasten en veel gezellige en bijzondere momenten. Enkele gasten kwamen zelfs 3 keer in dit eerste jaar! Onze verwachtingen zijn zeker overtroffen. We hebben een speciale last minute jubileum special samengesteld voor aankomsten tussen 14 september en 18 oktober 2008, voor iedereen die op korte termijn wil genieten van de luxe van la Pura Vista. Kijk snel bij 'Prijzen en aanbiedingen'!

Graag willen wij iedereen heel hartelijk danken voor dit eerste, geweldige jaar La Pura Vista. We gaan voor nóg beter en hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Debby, Marco, Raschka en Asinta


fam Siers.jpg

Feestavond voor de familie Siers: 50 jaar getrouwd!
Het is, zeker tegenwoordig, niet alledaags als een echtpaar 50 jaar getrouwd is. Helemaal bijzonder wordt het als je dat met de hele familie komt vieren op Bonaire! Met de kinderen en kleinkinderen kwam de familie Siers, op één van haar laatste avonden van haar verblijf bij Harbour Village, bij La Pura Vista een feestavond doorbrengen. En dat er een feestje is gebouwd, mag geen verrassing heten! Onder de muzikale begeleiding van Mariachi werd een gezellige en feestelijke barbecue gehouden. Namens het hele La Pura Vista team feliciteren wij de heer en mevrouw Siers nogmaals met hun gouden bruiloft! We vonden het erg fijn dat u dit heugelijke feit bij La Pura Vista wilde vieren!


divelockers.jpg

Eigen 'dive-lockers' voor onze gasten, 20 april 2008
Het leek lang te duren, maar ze zijn nu echt klaar! Mooie ruime opslagruimten voor de duikspullen van onze gasten! Iedere duikgast krijgt vanaf nu tijdens zijn verblijf bij La Pura Vista een sleutel voor een gratis privé dive-locker ter beschikking, waar de duikspullen veilig in opgeborgen kunnen worden. De divelockers zijn gesitueerd in de garage, waardoor de duikspullen zo vanuit de auto opgeborgen kunnen worden. 2 Grote bakken met zoet water staan bovendien naast de lockers klaar om de spullen in te kunnen spoelen.


BINNENKORT WEER VOLOP NIEUWS! 16 APRIL 2008
Binnenkort lanceren we de speciale La Pura Vista promotiefilm op onze site. Verder hebben we natuurlijk niet stil gezeten en zijn we hard aan de slag gegaan om nog meer (speciale) aanbiedingen te maken. Deze kunt u tegen het einde van deze maand boeken.

HET IS ALWEER 31 DECEMBER 2007!
Wij willen al onze gasten van de afgelopen maanden danken voor het vertrouwen en hun komst naar La Pura Vista. De vele gasten die nog komen gaan, heten wij alvast heel hartelijk welkom. Het was voor La Pura Vista een mooi jaar! Wij (Debby, Marco, Raschka en Asinta) wensen iedereen een gezond, gelukkig en reislustig 2008 toe!


ONZE DUIKGASTEN WORDEN OOK IN 2008 NIET VERGETEN! 28 NOVEMBER 2007
La Pura Vista zal ook in het nieuwe jaar haar duikgasten niet vergeten. Vanaf vandaag online: onze speciale Dive & Drive La Pura Vista aanbieding kunt u vanaf heden reserveren!


VERLENGING BON BINI LA PURA VISTA! 14 NOVEMBER 2007
Wegens de vele aanvragen verlengen wij onze welkomstaanbieding Bon Bini La Pura Vista t/m 15 april 2008. Wij verheugen ons erop ook u te mogen verwelkomen.


EEN TROTSE PARTNER! 18 OKTOBER 2007
Wij zijn zeer verheugd te mogen melden dat wij vanaf heden een trotse partner zijn van
 Unique Small Hotels.


HET JA-WOORD IS GEGEVEN! 23 SEPTEMBER 2007

Hedenavond zijn Jaimy van Ommen en Ferry Liem in het huwelijk getreden op het strand van Eden Beach te Bonaire. La Pura Vista wenst hen veel huwelijksgeluk toe!

Fotos Ferry & Jaimy 170.jpg

eerste gasten champagne.jpg

WE ZIJN OPEN! 18 SEPTEMBER 2007
La Pura Vista opende haar deuren op 15 september 2007!
Op zaterdag en zondag 15 en 16 september mochten wij direct onze eerste gasten ontvangen. Inmiddels genieten zij volop van de rust en de mooie locatie.

Op maandag 17 september was de eerste, heerlijke La Pura Vista-barbecue een feit. Reden genoeg om samen met de eerste gasten een fijne fles champagne te openen en te toosten op La Pura Vista!


bouwploeg Asdrubal.jpg

WE ZIJN ER BIJNA! 7 SEPTEMBER 2007
Het aftellen is begonnen..... want op 14 september 2007 zal La Pura Vista haar deuren officieel openen.

- Wij zijn erg blij met de eerste gasten die reeds op 15 september 2007 aankomen.
- Op 23 september 2007 mogen wij ons eerste "La Pura Vista'-huwelijk organiseren voor onze gasten Jaimy en Ferry!
- Wij willen onze aannemer Asdrubal Mercano en zijn hardwerkende team zeer hartelijk danken voor het vele zweten en zwoegen. Maar vooral voor het goede werk om La Pura Vista om te toveren in een klein paradijsje!

Uiteraard houden wij u vanaf heden regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij La Pura Vista!

Wij heten u hartelijk welkom!

Met zonnige groeten,

Debby Rauwers & Marco Vermeulen
Raschka Anthony-Willem
Asinta Domacasse
Team La Pura Vista


Share